Annons

Han är ny ordförande för Folkets Bio

Film • Publicerad 28 maj 2020
Petter Forkstam är nyvald ordförande i Folkets bio. Pressbild.
Petter Forkstam är nyvald ordförande i Folkets bio. Pressbild.Foto: Folkets Bio

Petter Forkstam har valts till ny ordförande för Folkets Bios riksstyrelse. Han har under de senaste åren varit ledande kommun- och regionpolitiker (MP) i Skåne och är i dag ordförande för Folkets Bio i Lund.

"Jag är oerhört stolt över att tillsammans med riksstyrelsen, våra medarbetare och medlemmar få leda Folkets Bio som är en av Sveriges viktigaste filmpolitiska aktörer. Våra biografer ger oss möjlighet att vara en viktig röst för de som inte har en röst. De filmer vi distribuerar och visar har en berättelse som behöver berättas runt om i vårt land", säger Petter Forkstam i ett pressmeddelande.

I styrelsen för riksföreningen Folkets Bio ingår även Florence Sisask (Umeå), Ramon Reissmüller (Stockholm), Sofia Walan (Uppsala), Pontus Paulin Hugo (Göteborg) samt Ida Strid (Stockholm).

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons