1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down

TIPSA OSS: Hur påverkas du av corona?

Vi lever i en annorlunda tid. Corona-smittan påverkar oss alla på ett eller annat sätt. Nu vill vi veta hur just du har drabbats.
Corona kan skildras på många sätt. Här har den schweiziska ljuskonstnären Gerry Hofstetter lyst upp Matterhornberget för att sända hopp till de som drabbats av covid-19 i den alpina orten Zermatt.
Foto: Valentin Flauraud

De senaste veckorna har Barometern-OT:s nyhetsrapportering till stor del varit präglad av coronaviruset och så kommer det att vara under en tid framöver. Vi rapporterar om senaste nytt men erbjuder också fördjupning. Vårt uppdrag att granska makten försvinner inte bara för att vi är i kris, tvärtom är det viktigare än någonsin.

Nu ber vi om din hjälp för att kunna berätta om effekterna av corona på bästa sätt.

Arbetar du i vården, är du själv smittad, har du blivit permitterad eller är du tonåring som pluggar på distans? Vi vill veta hur vardagen ser ut för just dig. Både sådant som inte fungerar och ljuspunkter mitt i krisen.

Detta är en personligt skriven text i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Hör gärna av dig till oss. Du har rätt att vara anonym och vi kommer inte att avslöja vem du är om du inte själv vill det. Kontakta oss via sociala medier eller mejla till granskning@barometern.se

Tack på förhand.

LÄS MER OM CORONA: