Annons

"Det blir nästan som två Bokens afton i höst”

Dillbergs bokhandel har släppt sitt höstprogram där två stora programpunkter sticker ut, den populära Bokens afton och en författarkväll på Kalmar slott med bland andra Jan Guillou, Liza Marklund och Jonas Jonasson.
Kalmar • Publicerad 24 augusti 2018
bild 1/5
Pascal Engman
Jan Guillou
Marie-Louise Ekman
Jonas Jonasson
Liza Marklund
Pascal Engman
Jan Guillou

Tisdagen den 13 november är det dags för Bokens afton i Kalmarsalen. Årets författare är ännu inte släppta men det står klart att Katarina Ellborg är konferencier. En dryg månad dessförinnan arrangerar Dillbergs bokhandel ytterligare en litteraturafton, på Kalmar slott. Då kommer Jan Guillou, Marie-Louise Ekman, Liza Marklund, Jonas Jonasson och Pascal Engman.

– Det blir nästan som två Bokens afton i höst, även om litteraturkvällen på slottet är mindre i formatet. När vi fick erbjudandet om en litteraturafton med de här fantastiska författarna gick det ju inte att säga nej, säger Katarina Jeansson på Dillbergs bokhandel.

Annons

Arbetet med att lägga författarpusslet för Bokens afton är nästan klart och författarna släpps nästa vecka.

– Det händer så mycket i Kalmar, och så har vi ju kvällen på slottet också så det är viktigt att hitta rätt nivå, men det känner jag att vi har gjort, vi är väldigt nöjda med våra namn, säger Katarina Jeansson.

Kim Ustamujic JohansenSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons