Annons

Inspelad i Oskarshamn – visas på SVT

Långfilmen Rosa Moln, producerad av Stefan H. Lindén från Oskarshamn, får premiärvisas på Carl International Film Festival i Karlskrona under tisdagen. Filmen kommer även att visas på SVT under hösten.
Film • Publicerad 27 augusti 2018
Stefan H. Lindén
Stefan H. LindénFoto: Daniel Svensson

Rosa Moln spelades delvis in i Oskarshamn under 2014 och är en samproduktion mellan Attraktiva Oskarshamn och Filmregion Sydost. I huvudrollerna syns Albin Grenholm (Midnattsol) och Hedda Stiernstedt (Vår Tid Är Nu).

Filmen premiärvisas under tisdagen på Carl International Film Festival i Karlskrona. Senasre under hösten kommer filmen även att visas i SVT.

Annons

Rosa Moln är ett socialrealistiskt drama om en alkoholiserad man, Greipr, som under sin rehabilitering möter den depressiva mamman Lea som precis mötts av beskedet att hon blivit fråntagen sin dotter.

Stefan H. Lindén är även aktuell som producent för SVT-satsnignen Eagles som kommer att spelas in i Oskarshamn under hösten.

Christian GustafssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons