Bollnäs till semifinal – möter mästarna

Bandy • Publicerad 3 mars 2020
Bollnäs är klart för semifinal i bandyns SM-slutspel. Arkivbild.
Bollnäs är klart för semifinal i bandyns SM-slutspel. Arkivbild.Foto: Ulf Palm/TT

Bollnäs är klart för semifinal i bandyns SM-slutspel efter seger med 5–3 i den femte och avgörande kvartsfinalen mot Västerås.

Två gyllene minuter i första halvlek bäddade för bortalaget, som satte både 3–1 och 4–1 halvtimmen in i matchen.

Västerås – som låg under med 0–2 i matcher men sedan kvitterade matchserien – kunde inte komma tillbaka och därmed gör Bollnäs upp med regerande mästaren Villa Lidköping om en plats i finalen.

Den andra semifinalen spelas mellan Edsbyn och Sandviken.