1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down

Bonden hoppar av – skickar hem brevskrivarna

André Pettersson meddelar att han väljer att skicka hem alla tjejer han dejtar i "Bonde söker fru – Kärlek åt alla". Pressbild.
Foto: TV4/C More

Bonden André Pettersson medverkar i TV4:s webbserie "Bonde söker fru – Kärlek åt alla". Där får tre bönder som inte gör sin kärleksresa i linjär tv dejta flera av sina brevskrivare i ett eget program. Men André Pettersson uppger i det sjunde avsnittet att han inte har fått känslor för någon av tjejerna – och skickar hem alla på en gång.

– Jag känner inte den här gnistan för specifikt någon. Man brukar ju ändå känna den här "wow"-känslan, säger han i programmet.

André Pettersson har dejtat fyra tjejer i webbserien, men deltagarna har varit frustrerade över att de inte har fått så mycket respons från bonden och över att han inte kunnat säga om han har fått känslor för någon av dem.

– Jag känner mig lite lättad. Jag gillar ju ärlighet så jag kände att det var helt rätt sätt att göra det på. Jag ångrar absolut inte att jag var med, jag har lärt mig jättemycket, säger han till sist.

De två återstående bönderna, Ulf Lindqvist och Mattias Karlsson, fortsätter att dejta sina brevskrivare som planerat.