Eriksson cuphjälte för Chelsea

Fotboll • Publicerad 2 november 2019
Magdalena Eriksson i landslagets träningsdress. Arkivbild.
Magdalena Eriksson i landslagets träningsdress. Arkivbild.Foto: Anders Wiklund/TT

Magdalena Eriksson blev stor matchhjälte för Chelsea i bortamötet med Lewes i den engelska ligacupen i fotboll. Den svenska landslagsförsvararen, som är lagkapten i Chelsea, satte matchavgörande 2–1 i den 80:e minuten och såg till att storlaget tog sin tredje seger i turneringens gruppspelsfas.

Chelseas första mål i matchen gjordes av Erin Cuthbert, i tolfte minuten. Sex minuter senare kvitterade Lewes Katie Roord innan Eriksson avgjorde i andra halvlek.