Annons

Evian Championship skjuts fram till augusti

Golf • Publicerad 27 mars 2020
Fjolårsmästaren Ko Jin-Young, från Sydkorea, får eventuellt chansen att försvara sin titel i Evian Championship i augusti. Arkivbild.
Fjolårsmästaren Ko Jin-Young, från Sydkorea, får eventuellt chansen att försvara sin titel i Evian Championship i augusti. Arkivbild.Foto: Laurent Cipriani/AP/TT

Golfmajorn Evian Championship var tänkt att genomföras 23–26 juli, men coronapandemin gör att tävlingen i östra Frankrike flyttas fram. Nu står det klart att det prestigefyllda evenemanget i stället kommer att hållas senare i sommar och avgöras 6–9 augusti.

Det meddelar tävlingen i ett pressmeddelande.

Annons

"Vår största angelägenhet är självklart att försäkra oss om att spelare från hela världen och hela vårt ekosystem fortsätter att ta sig an sporten i bästa möjliga förhållanden", säger Franck Riboud, vd för Evian Championship, och fortsätter:

"Just nu går våra tankar till alla i den stora Evian Championship-familjen världen över. Vi hoppas att alla är i säkerhet och mår bra".

Fjolårets tävling i Évian-les-Bains vanns av sydkoreanskan Ko Jin-Young.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons