Annons

Lindahl på bänken i ny Wolfsburgkross

Fotboll • Publicerad 25 september 2019
Hedvig Lindahl. Arkivbild.
Hedvig Lindahl. Arkivbild.Foto: Jonas Ekströmer/TT

Hedvig Lindahl satt på bänken när hennes Wolfsburg blev klart för åttondelsfinal i Champions League-fotbollen efter ännu en storseger. Det tyska mästarlaget hemmaslog Mitrovica från Kosovo med 5–0 och är därmed vidare efter totalt 15–0 i dubbelmötet.

Tyskorna sprang ifrån till 3–0 före paus och bytte ut två av sina stjärnor i halvtid, däribland danska kaptenen Pernille Harder.

Annons

Lindahl vaktade målet i första matchen på bortaplan, som Wolfsburg vann med 10–0. Målvakten har fått en fin start i sin nya klubb och har hållit nollan i tre av fyra ligamatcher hittills.

För en annan svensk landslagsspelare, Linda Sembrant, är CL-äventyret över för den här gången. Sembrants Juventus föll med totalt 1–4 mot spanska giganten Barcelona efter att ha förlorat returmötet med 1–2 i Spanien. Sembrant spelade båda matcherna från start.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons