1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down

Nostalgisk bildspecial från studenten

Det stora ögonblicket. Stunden alla väntat på. Att få springa ut till familj, släkt och vänner i sin studentmössa. En känsla man aldrig glömmer. Vi har blickat bakåt i Barometern-OT:s arkiv. Här hittar ni några av alla våra guldkorn från studentdagen.
Många jublande studenter har passerat på Barometern-OT:s tidningssidor genom åren. Här presenterar vi en bildkavalkad med guldkorn ur arkivet och passar på att efterlysa läsarnas bästa studentbilder.

Sjung om studentens lyckliga dag...Många jublande studenter har passerat på Barometern-OT:s tidningssidor genom åren. Vi har grävt i arkivet och nedan hittar ni en bildkavalkad med en lång rad härliga studentbilder från åren som gått.

Vi passar dessutom på att utlysa en liten tävling med läsarnas bästa studentbilder. Kanske har du en fantastisk bild från tidigare år som säger allt om hur det känns den där magiska studentdagen eller lyckas du fånga den där sköna känslan på någon studentavslutning nu i veckan. Mejla din bild till bonus@barometern.se eller tagga din bild med #barometernläsarbild på instagram så är du med och tävlar om två biljetter till premiären av Trassel i Krusenstiernska gården i Kalmar den 27 juni. Vinnaren presenteras måndagen den 17 juni.

Studenter springer ut till väntande familj, släkt och vänner på Stagneliusskolan 1986.

Kolla in bildspelet med studentbilder från 1984 och framåt

images42 bilder
enlarge

Kolla in bildspelet med studentbilder från 2010 och framåt

images28 bilder
enlarge

En del klasser bara skriker ut sin lycka medan andra sjunger eller dansar på sitt studentutspring. 2017 utsåg vi på Barometern de tre bästa studentutspringen som vi stötte på under vår rapportering. Se klippet nedan.