Annons

Seger skriver på för tre nya år

Fotboll • Publicerad 10 november 2019
Rosengårds lagkapten Caroline Seger lyfte kronprinsessan Victorias pokal för ett par veckor sedan. Nu är det klart att hon förlänger kontraktet med klubben. Arkivbild.
Rosengårds lagkapten Caroline Seger lyfte kronprinsessan Victorias pokal för ett par veckor sedan. Nu är det klart att hon förlänger kontraktet med klubben. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Landslagsveteranen Caroline Seger, 34, tänker inte lägga skorna på hyllan ännu. I TV4:s Nyhetsmorgon berättar hon att hon skrivit på för tre nya år med Rosengård.

– Jag har landat i att jag kommer fortsätta. Och när jag väl hade bestämt om klubblaget så är det allt eller inget för mig, så därför var det naturligt att fortsätta i landslaget också, säger hon till TV4, rapporterar Expressen.

Annons

Seger tog för ett par veckor sedan med Rosengård sitt tredje SM-guld. I landslaget har det hittills blivit 201 landskamper för mittfältaren som varit skadedrabbad under säsongen. Själv är hon dock nöjd med året som gått:

– Det har varit ett fantastiskt år. Det har varit ett mycket bra 2019 så nu hoppas jag på ett lika bra 2020, säger hon i TV4.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons