Mannen stal jeans – hade kniv på sig

Mannen stal ett par jeans från en butik i centrala Oskarshamn på lördagseftermiddagen och när väktare konfronterade mannen i 30-årsåldern så hade han en kniv på sig. Mannen visade också tecken på att vara drogpåverkad och är misstänkt för brott narkotikastrafflagen eget bruk. Mannen är också misstänkt för stöld och brott mot knivlagen.

Läs mer

Oskarshamn

Man misstänkt för rattfylleri

Polisen utförde en nykterhetskontroll på Smedgatan i Oskarshamn på lördagsförmiddagen och en man i 65-årsåldern blåste positivt, 0,22 promille.

Super Pike Open

Arrangörerna om kritiken: ”Vi hanterar fisken omsorgsfullt”

Kritiker kallar det ”rovfiske” och varnar för skadade och döda gäddor – arrangörerna anser att kritiken är orättvis och småaktig.

Oskarshamn

Medborgarvecka med digitalt fokus

Föreläsningar av bland annat socialtjänsten, matgrossister, banker och försäkringsbolag har man under veckan kunnat ta till sig när E-medborgarveckan arrangerats i Oskarshamn.

Oskarshamn

Villkorligt frigiven misstänks för nya brott - begärs häktad

En 20-årig man blev villkorligt frigiven den 2 oktober. Fyra dagar senare anhölls han för ett nytt brott. Nu begärs han häktad.

Oskarshamn

Kvinna erkände narkotikabrott – döms till dagsböter

En ung kvinna från Oskarshamn har dömts till böter för ringa narkotikabrott.

Lessebo

Polisexpert: Valliens stulna verk kan säljas på auktionshus

Bertil Valliens stulna verk kan dyka upp i auktionshus i Europa - det finns inga system som varnar för att ett verk är stulet.