Annons

Eliassi stannar i OAIK

Peiman Eliassi stannar i OAIK. På måndagen skrev han på ett treårskontrakt med klubben.
Oskarshamn • Publicerad 5 december 2018
Peiman Eliassi har skrivit på ett treårskontrakt med OAIK.
Peiman Eliassi har skrivit på ett treårskontrakt med OAIK.

Kontraktet sträcker sig över säsongen 2021.

”Med detta rivstartar Oskarshamns AIK säsongen 2019 genom att sända ett kraftfullt budskap till övriga lag, supportrar och partners att föreningen och spelarna inte är nöjda med förra året utan vi vill mer. Det finns en stor revanschlust för föreningen i allmänhet och Peiman Eliassi i synnerhet som tidigare uttryckt att hans högsta dröm är att spela upp Oskarshamns AIK in i finrummet”, står det i ett pressmeddelande.

Annons

Det var i matchen mot Tvååker i början av säsongen som Peiman Eliassi fastnade i konstgräset på Arena Oskarshamn och ådrog sig en korsbandsskada som spolierade säsongen.

Trots OAIK-stjärnans frånvaro var laget en hårsmån från att ta sig till superettan – men förlorade dubbelmötet mot Varberg på färre gjorda bortamål.

Efter skadan är Peiman Eliassi tillbaka i träning igen och jobbar för att vara redo inför säsongen 2019.

Anton LernstålSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons