Annons

Skyttekungen lämnar OAIK – för seriekonkurrent

Christopher Christensson gjorde 13 division 1-mål för Oskarshamns AIK den gångna säsongen. Nu lämnar han – för seriekonkurrenten Karlskrona.
Oskarshamn • Publicerad 22 december 2017
Christopher Christensson.
Christopher Christensson.

Christensson har sedan han anslöt från Lindsdal 2014 varit en pålitlig målskytt för Oskarshamns AIK. Den gångna säsongen blev hans bästa. Med sina 13 mål var han tillsammans med Peiman Eliassi lagets vassaste målskytt.

Efter säsongen har han ryktats till såväl IFK Berga som Karlskrona.

Annons

Och på fredagseftermiddagen blev det alltså klart. Christensson flyttar söderut och spelar nästa säsong för OAIK: s seriekonkurrent FK Karlskrona.

– Jag valde FK Karlskrona för att jag gillar satsningen och det har fallit på plats när vi har haft diskussionerna med klubben. Det skall bli jäkligt skoj och jag vill absolut vara med på den resan som FKK är inne på, säger han i ett pressmeddelande.

Christian GustafssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons