Annons

Tiger Woods och Tom Brady i välgörenhetsmatch

Tiger Woods, Phil Mickelson, Tom Brady och Peyton Manning – den stjärnspäckade fyrbollen ser ut att snart bli verklighet på en golfbana i USA.
Golf • Publicerad 23 april 2020
Tiger Woods under en tävling på PGA-touren. Arkivbild.
Tiger Woods under en tävling på PGA-touren. Arkivbild.Foto: Ryan Kang/AP/TT

Kvartetten är klar för en tv-sänd välgörenhetsmatch där alla intäkter ska gå till stöd kopplat till coronapandemin, bekräftar medieföretaget Turner Sports. Något exakt datum för matchen är inte offentliggjort, men mycket pekar på att den kommer att avgöras i maj någonstans i Florida.

Statens guvernör Ron DeSanctis har uttryckt sitt stöd för stjärnmötet.

Annons

– Det skulle inte vara någon publik där, men det kommer att sändas på tv och jag tror att folk har hungrat efter något att titta på, sade han nyligen.

Golfstjärnorna Woods och Mickelson – med 15 respektive fem majortitlar på meritlistan – har inte tävlat sedan PGA-touren stoppade allt spel för drygt en månad sedan. Peyton Manning avslutade sin framgångsrika karriär som amerikansk fotbollsspelare för drygt fyra år sedan, medan 42-årige Tom Brady efter en lång NFL-karriär i New England Patriots nyligen blev klar för Tampa Bay Buccaneers.

Drygt 47 000 personer har avlidit av covid-19 i USA.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons