Annons

Uppgifter: NBA-lag öppnar för träning

Basket • Publicerad 26 april 2020
De'Andre Hunter och hans lagkamrater kan starta individuell träning i nästa vecka, enligt ESPN. Arkivbild.
De'Andre Hunter och hans lagkamrater kan starta individuell träning i nästa vecka, enligt ESPN. Arkivbild.Foto: John Bazemore/AP/TT

Några NBA-lag kommer att försiktigt dra i gång träningen kommande vecka, uppger ESPN.

Det är lag från stater och städer som börjar lyfta på de restriktioner som infördes för att hejda coronavirusets spridning. Från den 1 maj kan Atlanta Hawks och Oklahoma Thunders spelare återvända till sina klubbars träningsfaciliteter för individuell träning. Enligt ESPN kommer lagen fortfarande att vara förbjudna att bedriva träning i grupp.

Annons

Merparten av lagen kan dock ännu inte öppna sina träningsanläggningar och ligan har bett dem titta på alternativa träningslösningar.

Någon tidsplan för en eventuell återstart av den nordamerikanska basketligan, som pausades den 12 mars, finns ännu inte. NBA-kommissionären Adam Silver har tidigare sagt att ligan i maj kommer att börja diskutera en tidsplan.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons