Tjuvar stal för 13 000 kronor

En eller flera okända gärningsmän tog sig in i ett förråd på Nygatan i Emmaboda och kom där över en gräsklippare, en trimmer och en dunk bensin till ett sammanlagt värde av 13 000 kronor, enligt anmälan.

Inbrottet skedde någon gång mellan onsdag och fredag förra veckan.

Läs mer

Emmaboda

Torsås storband bjuder på julkonsert på lördag

Torsås storband upprepar fjolårets julkonsert. På lördag kväll är det dags för White Christmas.

Emmaboda

Emmaboda: Växelkassa stals ur blomsteraffär

Emmaboda

Klarlagt var skyltar har tillverkats

De båda neonskyltarna i kommunens besökscenter är tillverkade av en firma i Jönköping - liksom flera skyltar på Hotell Amigo.

Torsås

Drogpåverkad förare fastnade i kontroll på E22

Polisen satte upp en kontroll på E22:an i Bergkvara och en av bilförarna visade tydliga tecken på att vara drogpåverkad. Polispatrullen hittade också en mindre mängd narkotika i bilen. Mannen i 45-årsåldern är nu misstänkt för drograttfylleri, brott mot narkotikastrafflagen (eget bruk och innehav), samt för grov olovlig körning.

Oskarshamn

Bytet efter inbrottet: Motorsågar och däck

En eller flera okända gärningsmän tog sig in i ett fritidshus i Figeholm någon gång mellan tisdag och torsdag. Tjuvarna fick med sig två motorsågar och ett bildäck till ett uppskattat värde på 7 000 kronor.

Emmaboda

Emmaboda: Polisen hittade kniv på man i fordon

Polisen stoppade ett fordon på Esplanaden i Emmaboda och efter en kontroll visade det sig att passageraren i bilen hade både droger och en kniv på sig. Mannen i 25-årsåldern är nu misstänkt för brott mot narkotikastrafflagen (innehav) samt brott mot knivlagen.