Annons

Nedbantat STCC siktar på premiär i augusti

STCC • Publicerad 15 maj 2020
STCC hoppas kunna starta säsongen med premiär på Gelleråsen i mitten på augusti. Det är en preliminär plan och tanken är att köra utan publik. Arkivbild.
STCC hoppas kunna starta säsongen med premiär på Gelleråsen i mitten på augusti. Det är en preliminär plan och tanken är att köra utan publik. Arkivbild.Foto: Stefan Jerrevang

STCC hoppas kunna starta säsongen med premiär på Gelleråsen i mitten på augusti. Det är en preliminär plan och tanken är att köra utan publik. Säsongen är nu reducerad till fyra tävlingstillfällen där det planerade stadsloppet i Köpenhamn och Västkustloppet i Falkenberg stryks helt.

STCC ser det här som den bästa lösningen under omständigheterna. Men om det blir någon racing hänger till slut på vad Folkhälsomyndigheten och Svenska bilsportförbundet säger.

Annons

Vid tävlingstillfällena kommer flera supportklasser att köras. Finns det möjlighet att köra med publik under den senare delen av säsongen så kommer STCC göra det. Det tar man ställning till inför varje lopp.

Här är tävlingsprogrammet: 15-16/8 Gelleråsen, 28-29/8 Skellefteå, 2-3/10 Mantorp Park, 9-10/10 Ring Knutstorp.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons